Meer horoscopen

In dit overzicht staan alle horoscopen die niet bij liefde & relaties of bij voorspellingen zijn ondergebracht.

De beschrijving van de 12 sterrenbeelden vind je ook bij het gratis aanbod.


Geboortehoroscoop volwassene

GeboortehoroscoopDe geboortehoroscoop voor volwassenen is een astrologische karakterbeschrijving die een aardig beeld geeft van je persoonlijke mogelijkheden en beperkingen.

Naar de geboortehoroscoop


Geboortehoroscoop kind

KinderhoroscoopDe kinderhoroscoop bevat een omschrijving van het sterrenbeeld, van de ascendant en van de invloed van de maan op het kind. Er staan handige tips in hoe de ouders of opvoeders met bepaalde karaktereigenschappen van het kind om kunnen gaan.

Naar de kinderhoroscoop


Levensles horoscoop

Levensles horoscoopIn deze horoscoop kun je ontdekken welke opdracht jij hebt om in dit leven te groeien naar een zelfbewust mens. De levensleshoroscoop legt uit welke barrières je moet overwinnen en accepteren om toe te komen aan je levensopdracht.

Naar de levensles horoscoop


Beroepshoroscoop

BeroepshoroscoopMet de beroepshoroscoop wordt gekeken naar je talenten, je werkhouding en je ambities, die je volgens je persoonlijke geboortehoroscoop bezit. Er worden voorbeeldberoepen gegeven die bij jou als persoon passen. Door te combineren kan je op weg worden geholpen bij de keuze van een passend beroep.

Naar de beroepshoroscoop

Gelukshoroscoop

GelukhoroscoopDeze horoscoop is zo opgesteld dat je kunt lezen waar je geluk ligt en waar je je goed bij voelt zodat je weet welke koers je kunt gaan varen. Door te turven kun je meten of je op de goede weg bent bij het nastreven van jouw geluk. De 'voors' en 'tegens' worden hiertoe beschreven door Willem Kunst, erkend astroloog.

Naar de gelukshoroscoop


Financiële horoscoop

Financiele horoscoopWeet jij waar je op moet letten ten gunste van jouw financiĆ«le zekerheid? Is jou duidelijk welke waarde je toekent aan geld of aan bezit en wat daarbij je valkuilen kunnen zijn? Wat drijft jou als mens om goed met geld om te gaan? Lees het allemaal in je persoonlijke financiële horoscoop.

Naar de financiële horoscoop


De GirlzzScoop

GirlzzScoopDe GirlzzScoop is voor meisjes en jonge vrouwen die midden in het leven staan en meer van zichzelf willen weten. In deze persoonlijke horoscoop lees je alles over jouw kracht, jouw temperament, jouw verleidingen en jouw gevoeligheid. Een horoscoop speciaal geschreven voor jou door Ilse Post in samenwerking met erkend astroloog Willem Kunst.

Naar de GirlzzScoop


Hondenhoroscoop

hondenhoroscoopOok honden hebben hun eigen karaktertrekjes, afhankelijk van hun sterrenbeeld. Hier kun je lezen waarom je hond is zoals hij is. Zo leer je je hond nog beter kennen. Ook een heel handige horoscoop wanneer je van plan bent een hond te nemen, en wilt weten welke hond lief voor kinderen is, tegen alleen zijn kan, goed luistert enzovoort.

Naar de Hondenhoroscoop

Werken met astrologie