Het is vandaag dinsdag 28 januari 2020

Hieronder vind je de daghoroscopen. Klik op het gewenste sterrenbeeld en lees wat deze dag gaat brengen.

 

Daghoroscoop Ram 28-01-20

Je zou graag even wat tijd voor jezelf hebben, maar helaas komt dat er niet van. Iedereen heeft je wel ergens voor nodig en al die kleine dingetjes stapelen zich maar op. Het is belangrijk dat je jezelf niet uit het oog verliest en prioriteiten stelt. Laat je niks opdringen en wimpel de dingen waar je geen zin in hebt op een vriendelijke manier af. Zo zet je geen kwaad bloed. Probeer vandaag geen vervelende opmerkingen te maken, die zouden je namelijk wel eens duur kunnen komen te staan.

© tekst Astro Media

Daghoroscoop Stier 28-01-20

Het ontbreekt je vandaag niet aan goede ideeën. Je bent erg creatief en je kunt het ook nog eens koppelen aan je vindingrijkheid. Dat is bij elkaar een gouden combinatie. Als je een briljante ingeving krijgt, vergeet dan niet om het op te schrijven. Anders ben je alles morgen weer glad vergeten en dat zou zonde zijn. Je bent niet elke dag zo scherp. Wanneer je het gevoel hebt dat je de ware hebt gevonden, zou het geen slecht idee zijn om samen één huishouding te gaan voeren.

© tekst Astro Media

Daghoroscoop Tweelingen 28-01-20

Vergeet niet dat je dingen nooit tegen je zin in moet doen. Als je ergens niet achter staat, kun je nooit tot een bevredigend resultaat komen. Die ene aparte persoon zou wel een interessante partner zijn, maar zou je niet liever wat meer zekerheid hebben? Ga eens bij jezelf na wat nou werkelijk belangrijk voor je is in het karakter van je geliefde. Is hij of zij dan nog zo ideaal? Misschien heb je op het moment vooral iemand nodig die jou begrijpt en dat kan ook een vriend of vriendin zijn.

© tekst Astro Media

Daghoroscoop Kreeft 28-01-20

Je voelt je vandaag nogal huiselijk. Eindelijk knap je al die kleine klusjes op die al een tijdje op je liggen te wachten. Ook heb je behoefte aan meer contact met je familie. Het is fijn om zo nu en dan terug te kunnen vallen op je thuisbasis. Heb je vlinders in je buik? De spanning tussen jou en iemand anders voelen fantastisch. Je zou het graag allemaal wat sneller zien gaan. En dat kan. Waarom nodig je hem of haar niet uit om iets leuks te gaan doen samen? Dan weet je snel genoeg hoe het zit.

© tekst Astro Media

Daghoroscoop Leeuw 28-01-20

Je krijgt ergens geen duidelijkheid over en dat zit je dwars. Maar stel jij wel de juiste vragen? Misschien stel je het wel onbewust zelf uit. Heb je voor jezelf al bepaald welke richting je op wilt? Je hoeft niet aan iedereen verantwoording af te leggen over je gedrag. Er zijn momenten waarop je gewoon je gevoel moet volgen en niet te veel moet nadenken over de meningen van anderen. Je weet zelf heel goed waar je mee bezig bent. Vergeet niet de mensen die er wel toe doen op tijd in te lichten.

© tekst Astro Media

Daghoroscoop Maagd 28-01-20

Er zijn wat veranderingen in je leven en je hebt wat tijd nodig om er aan te wennen. Maar als je het ontspannen aanpakt, zie je dat je het binnen de kortste tijd onder de knie hebt. Pas op voor je gezondheid. Je hebt namelijk zoveel dingen aan je hoofd, dat je er lichamelijke klachten aan kunt overhouden. Hak die knoop door, dan ben je van heel veel zorgen af. Je kunt tot je grote schrik ontdekken dat je iets belangrijks bent vergeten. Houd je agenda dus secuur bij.

© tekst Astro Media

Daghoroscoop Weegschaal 28-01-20

Het is soms moeilijk om het je voor te stellen, maar anderen kunnen je gedachten niet lezen. Durf jezelf eens kwetsbaar op te stellen, dan zouden er wel eens grote veranderingen kunnen optreden. Er ontstaat dan veel meer duidelijkheid en dat kan zeker in jouw voordeel werken. Je reageert behoorlijk emotioneel op een bepaalde situatie. Je kunt het nauwelijks toegeven, maar ben je jaloers? Wat doe je daar nu mee? Kom er voor uit dat je onzeker bent over bepaalde dingen en dat je bevestiging nodig hebt.

© tekst Astro Media

Daghoroscoop Schorpioen 28-01-20

Je ergert je vandaag aan het gedrag van iemand in je omgeving. Je moet je ontzettend inhouden, maar toch komt er die druppel die de emmer doet overlopen. Het is oké als je commentaar geeft op iemands gedrag, maar probeer het niet uit de hand te laten lopen. Anders roep je straks nog dingen waar je later spijt van krijgt. Je kunt bovendien niet één persoon de schuld geven van alles wat er mis gaat om je heen. Richt je aandacht liever op jezelf. Vind antwoorden op meer belangrijke vragen.

© tekst Astro Media

Daghoroscoop Boogschutter 28-01-20

Je hoeft niet altijd bang te zijn voor het onbekende. Ga eens lekker op stap met iemand die je wat minder goed kent. Je zult merken dat het leven veel meer verrassingen in petto heeft dan je op het eerste gezicht zou denken. Het zal je goed doen om je gezichtsveld wat te verbreden. Er hangt een prettige spanning tussen jou en iemand anders. Dit keer heb je het echter helemaal onder controle. Leg er niet te veel druk op, dan komt het langzaamaan allemaal goed.

© tekst Astro Media

Daghoroscoop Steenbok 28-01-20

Je hoeft je niet altijd even volwassen en verantwoordelijk op te stellen. Soms mag je jezelf ook gewoon even laten gaan en gek doen. Vandaag is zo'n dag. Voel jezelf vrij om andere dingen te doen dan anders. Misschien ben je niet op zoek naar een nieuwe baan, maar er kan zomaar iets nieuws op je pad komen. Denk er serieus over na, het zou wel eens een hele mooie mogelijkheid kunnen zijn. Wees niet te eigenwijs en te veeleisend, want dan kan deze buitenkans zo aan je neus voorbij gaan.

© tekst Astro Media

Daghoroscoop Waterman 28-01-20

Het is goed om je best te doen voor de liefde, maar je kunt het ook te ver doorvoeren. Je kunt niet alles bepalen, de natuur doet ook zijn werk. Laat het wat meer op zijn beloop, dan merk je vanzelf wat het allemaal betekent. Er zijn wat mensen die aan je kop zeuren en jij kunt er absoluut geen begrip voor opbrengen. Is er op dit moment sowieso iets waar jij wel begrip voor op kunt brengen? Je bent vandaag snel geïrriteerd en dat laat je ook duidelijk merken aan je omgeving.

© tekst Astro Media

Daghoroscoop Vissen 28-01-20

Je zou een aantal dingen graag anders aanpakken, maar je weet niet zo goed hoe je een nieuw begin moet maken. Loop dan ook niet zo op de dingen vooruit, je kunt nooit precies voorspellen hoe iets zal uitpakken. Je hoeft niet zulke hoge eisen aan jezelf stellen, dan houd je je eigen succes tegen. Het zou geen slecht plan zijn om je financiën eens op orde te brengen. Je hebt nu namelijk geen overzicht over de hele situatie. Kijk uit, anders kom je straks nog voor verrassingen te staan.

© tekst Astro MediaCursus tarot

cursus tarot Een e-cursus tarot van Maddy Kersten. Start met de cursus en ontvang het direct in je mail­box! Niet goed geld terug.

Lees meer...

Paranormaal ontwaken

paranormaal ontwaken Een e-cursus om je para­nomale gaven te ont­wikkelen van Maddy Kersten. Niet goed geld terug.

Lees meer...