Het is vandaag woensdag 8 april 2020

Hieronder vind je de daghoroscopen. Klik op het gewenste sterrenbeeld en lees wat deze dag gaat brengen.

 

Daghoroscoop Ram 08-04-20

Stap eens uit je routine en bekijk welke problemen er nog opgelost moeten worden. Neem jezelf voor dat je een oplossing gaat vinden en denk er even rustig over na, dan komt het antwoord vanzelf. Je weet dat je met iemand iets uit te vechten hebt, maar bedwing de neiging om dat vandaag te doen. Toch kan het een positieve kant hebben, vooral op het gebied van de liefde. Er kan een bijzondere relatie ontstaan, die een aangename spanning met zich meebrengt.

© tekst Astro Media

Daghoroscoop Stier 08-04-20

Vandaag kijk je voornamelijk vooruit. Het onderste uit je eigen kan halen en meer verwachten dan ooit is helemaal oké, want het biedt goede perspectieven. Kortom, je gaat een goede dag tegemoet. Leer onderscheid te maken tussen dingen die belangrijk of overbodig zijn. Zeg gerust eens nee tegen het zoveelste verzoek dat aan jou gericht wordt. De boog kan niet altijd gespannen zijn. Hoe graag je ook wilt helpen, ook aan jouw mogelijkheden zitten grenzen.

© tekst Astro Media

Daghoroscoop Tweelingen 08-04-20

Soms kun je de dingen met een korreltje zout nemen, maar het is nu verstandig om alle details helemaal uit te werken. Zeker wat betreft een kwestie die op dit moment een grote rol in je leven speelt. Een online afspraak kan het hoogtepunt van de dag worden maar doe jezelf niet tekort. Degenen die sportief actief zijn, kunnen daar vandaag flink voordeel uit halen.

© tekst Astro Media

Daghoroscoop Kreeft 08-04-20

Als je nog wat vrije dagen hebt, kun je die maar beter opnemen! Je lijkt van alles op de achtergrond te moeten regelen, hoewel dat niet jouw sterkste punt is. Je doet dat liever in alle openheid, maar dat zou te veel weerstand opwekken. Natuurlijk blijf je wel eerlijk, maar door woorden wat te verpakken, bereiken ze beter hun doel. Wanneer je single bent staat er vandaag iets te gebeuren, maar wees voorzichtig.

© tekst Astro Media

Daghoroscoop Leeuw 08-04-20

Als jij vandaag je huis niet uitgaat, komen de muren op je af. Thuis vind je hoe dan ook je draai niet. Ga als het mogelijk is dus toch even een rondje om. Wanneer je buiten bent, ben je weer je eigen authentieke zelf. Probeer wat werk betreft te overleggen, in plaats van op te leggen. Dat scheelt in de sfeer. Communicatie betekent ook luisteren naar de ander. Die vaardigheid mag je privé ook meer toepassen.

© tekst Astro Media

Daghoroscoop Maagd 08-04-20

Een klein maar belangrijk obstakel kan jouw werk stilleggen. Benader de situatie voorzichtig en geduldig; bekijk elk detail zodat je niets over het hoofd ziet. Iedereen heeft een rustpunt nodig. Je bent een geweldige collega. In plaats van te werken aan je gevoel, ga je spullen kopen. Praat daar met een goede vriend of vriendin over. Daarmee verdwijnt al snel de drang om geld te gaan uitgeven of om flink te gaan snacken.

© tekst Astro Media

Daghoroscoop Weegschaal 08-04-20

Je ziet vandaag in elke kans een risico en je begint dus ook overal over te twijfelen. Het is daarom nu de kunst om toch door te zetten. Neem vandaag gewoon die beslissing, je zit immers goed in je vel. Een spontane boze reactie is lekker, maar het is beter om het juiste moment af te wachten. Als je dan toch begint met schieten, is het altijd handiger om je slachtoffer in zicht te hebben.

© tekst Astro Media

Daghoroscoop Schorpioen 08-04-20

Of je nu nog single bent of niet, je valt prima in de smaak bij het andere geslacht. Dat komt door je oprechte hartelijkheid. Ook kinderen spelen vandaag een grote rol, geniet ervan. Wees aardig tegen andere mensen, zij kunnen je weer een stukje verder helpen. Verwacht geen resultaten op de korte termijn. Geef geen geld uit aan dingen die het niet waard zijn.

© tekst Astro Media

Daghoroscoop Boogschutter 08-04-20

Wist je dat je ook prima plezier maken kunt zonder alcohol? Probeer gewoon jezelf te zijn. Je bent nuchter ook zeker de moeite waard. En diep van binnen weet jij dat zelf ook wel. Begraaf jezelf onder de folders of brochures. Het is een geschikte dag om iets voor de toekomst te plannen of te organiseren. Een feestje of vakantie voor bijvoorbeeld het najaar. Alleen al door het vooruitzicht zal je je minder eenzaam voelen.

© tekst Astro Media

Daghoroscoop Steenbok 08-04-20

Je hebt vandaag kans op een ongelukje. Verzet je daarom tegen de neiging te hard te rijden, of van de trap af te rennen. Ook staat de lange arm van de wet op je te wachten als je verkeerd parkeert of niet voldoende afstand van anderen houdt. Je mag gerust je vrienden bijstaan in noodsituaties, maar blijf ook denken om je eigen welzijn. Gelukkig barst jij de komende tijd nog van de energie maar besteed die verstandig.

© tekst Astro Media

Daghoroscoop Waterman 08-04-20

Wanneer je vandaag last hebt van buikpijn of rugpijn, is het niet aan te raden om daar gelijk medicijnen zoals paracetamol voor te nemen. Beter neem je even de tijd om rustig op de bank bij te komen. Je bent in een gulle bui en dit zorgt ervoor dat iemand, die na een tijdje afwezigheid terugkeert in je leven, welkom is. Goede communicatie is belangrijk en een onverwacht persoon vervult daarbij een grote rol. Verwelkom hem of haar met open armen.

© tekst Astro Media

Daghoroscoop Vissen 08-04-20

Het is op dit moment belangrijk dat je goed op je geld let. Schaf geen overbodige dingen aan en geef het geld niet achteloos uit, anders kom je het straks te kort wanneer je het dringend nodig hebt. Help een ander als je dat wordt gevraagd, maar ga er niet vanuit dat ze daarna dan meteen hard staan te klappen. Geef een ander de tijd om te ervaren hoe nuttig je eigenlijk bent geweest. Jij hebt het gevoel dat je de wereld aankunt.

© tekst Astro MediaCursus tarot

cursus tarot Een e-cursus tarot van Maddy Kersten. Start met de cursus en ontvang het direct in je mail­box! Niet goed geld terug.

Lees meer...

Paranormaal ontwaken

paranormaal ontwaken Een e-cursus om je para­nomale gaven te ont­wikkelen van Maddy Kersten. Niet goed geld terug.

Lees meer...