Het is vandaag zaterdag 24 februari 2018

Hieronder vind je de daghoroscopen. Klik op het gewenste sterrenbeeld en lees wat deze dag gaat brengen.

 

Daghoroscoop Ram 24-02-18

Je zou er één dezer dagen achter kunnen komen dat er heel wat overtollige dingen in je leven zijn. Het zou goed zijn om die zaken zo snel mogelijk los te laten, zodat je ruimte creëert voor nieuwe dingen. Je krijgt nieuwe inspiratie en je wordt gestimuleerd om meer aandacht te besteden aan je individualiteit. Vandaag zou je de basis kunnen leggen voor meer zelfontplooiing. Volg dus je intuïtie.

© tekst Astro Media

Daghoroscoop Stier 24-02-18

Probeer de dingen wat minder geforceerd aan te pakken en wees iets flexibeler, dat zou je leven een stuk makkelijker kunnen maken. Je bent dan veel rustiger en daardoor kun je meer genieten van het leven. Het is ook goed om dingen los te laten. Gedane zaken nemen geen keer. Het is dus verstandig om goed na te denken, voordat je iets ook daadwerkelijk onderneemt.

© tekst Astro Media

Daghoroscoop Tweelingen 24-02-18

Je moet er voor oppassen dat je niet al te bijdehand bent. Jij bedoelt het misschien niet zo serieus, maar anderen zouden het als een sneer kunnen opvatten. Dat wil je natuurlijk graag zien te voorkomen, want het laatste wat je wilt is dat je iemand kwetst. Je zou eens wat vaker ruggymnastiek moeten doen, want je moet toch echt wat meer ruggengraat kweken. Volhouden is het sleutelwoord.

© tekst Astro Media

Daghoroscoop Kreeft 24-02-18

Je hebt de laatste tijd meer zin om te experimenteren en je bent geïnspireerd om nieuwe wegen in te slaan. Je kunt er echter beter niet alleen over praten, maar ook de daad bij het woord voegen. Je had jezelf voorgenomen om meer grip op die ene zaak te krijgen. Na heel wat inspanningen word je daar eindelijk voor beloond. Mensen weten op de één of andere manier meer respect voor je op te brengen. Dat is belangrijk wanneer je goed leiding wilt geven.

© tekst Astro Media

Daghoroscoop Leeuw 24-02-18

Probeer bepaalde dingen niet routinematig te gaan doen. Daardoor denk je er niet meer bij na en loop je het risico om fouten te gaan maken. Dat is zonde van al het werk dat je dan toch hebt verricht. Jij hebt de laatste tijd een uithoudingsvermogen waar iedereen van opkijkt. Vooral op het werk zal dit niet onopgemerkt blijven. Jouw collega's en chef zullen hun waardering laten blijken.

© tekst Astro Media

Daghoroscoop Maagd 24-02-18

Alleen jij kunt beslissen welke kant je op wilt met je leven. Op dit moment ben je in voor een verandering, maar wélke of hoe dat maak je zelf uit. Doordat je het een beetje laat hangen, leg je het initiatief bij de verkeerde mensen neer. Je zou vandaag verstopte artistieke talenten bij jezelf kunnen ontdekken. Je bent veel creatiever dan je wilt toegeven. Heb je het nooit gezien, of was je gewoon bang om het tot uiting te brengen?

© tekst Astro Media

Daghoroscoop Weegschaal 24-02-18

Je wilt graag ergens met een schone lei beginnen, maar op de één of andere manier lijkt dat maar niet te lukken. Misschien ligt de oorzaak daarvan toch meer bij jezelf dan je denkt. Iemand uit je verleden kan ineens weer opduiken en hij of zij wil de draad met jou weer oppakken. Je doet er echter goed aan dat niet te overhaasten. Probeer je te herinneren waarom het contact in eerste instantie is verbroken of verwaterd.

© tekst Astro Media

Daghoroscoop Schorpioen 24-02-18

Wanneer je op reis gaat, terwijl je een vaste relatie hebt, moet je er voor oppassen om niet in een spontane liefdesaffaire verstrikt te raken. Het is thuis nooit meer zo, als tijdens de reis. Soms vraag je je af waar je bepaalde dingen voor doet. Je stopt er veel tijd en energie in en je krijgt er maar weinig voor terug. Bedenk je dan dat je er op een later tijdstip voor beloond zult worden.

© tekst Astro Media

Daghoroscoop Boogschutter 24-02-18

Er kan zich vandaag een belangrijke ontwikkeling in je leven gaan ontplooien. Probeer open te staan voor alle nieuwe dingen die op je pad gaan komen, dan kun je er het meeste van opsteken. Leg je niet vast aan verplichtingen op de langere termijn, aangezien de kans groot is dat jij je er niet aan zult kunnen houden. Dat zou ook je goede naam kunnen beschadigen.

© tekst Astro Media

Daghoroscoop Steenbok 24-02-18

Wanneer je vrijgezel bent, kun je met verwarring in je gevoelsleven te maken krijgen. Ben je er echt tevreden mee, of verstop jij je ware gevoelens? Je loopt rond met bepaalde ideeën, maar de tijd is er eigenlijk nog niet rijp voor. Je kunt het beter nog even uit laten kristalliseren, zodat je op een ander moment goed beslagen ten ijs komt. Je loopt als het ware voor op de rest.

© tekst Astro Media

Daghoroscoop Waterman 24-02-18

Je kunt vandaag de orde niet zien in de dingen. Probeer daarom zelf heel systematisch te werk te gaan. Op die manier kun je op een dag als deze toch nog heel wat bereiken. Misschien is het een idee om eens wat variatie aan jouw werkzaamheden toe te voegen. Op die manier kun je verveling voorkomen. Verveling is echt de doodssteek, zelfs voor de aller-leukste baan ter wereld.

© tekst Astro Media

Daghoroscoop Vissen 24-02-18

Er dreigt onenigheid met een vriend of vriendin met wie je betrokken bent bij één of ander financieel avontuur. Als jij je emoties onder controle weet te houden kun je toch succes boeken. Je zou eens wat minder aan jezelf moeten twijfelen. Je kent je eigen kwaliteiten, wees daarom dus overtuigd van de dingen die je doet. Doe ze omdat je er van geniet, niet om anderen iets te bewijzen.

© tekst Astro MediaOnline consulten

Je kunt hier ook terecht als je zoekt naar antwoorden, naar zelfkennis of hulp door een betrouwbare astroloog, tarotist, helderziende, paragnost, therapeut of een andere spirituele en paranormale adviseur.

Ga naar de live consulten

Paranormaal ontwaken

lenormand Een e-book om je paranomale gaven te ontwikkelen van Maddy Kersten. Niet goed geld terug.

Lees meer...