Het is vandaag maandag 8 maart 2021

Hieronder vind je de daghoroscopen. Klik op het gewenste sterrenbeeld en lees wat deze dag gaat brengen.

 

Daghoroscoop Ram 08-03-21

De kans dat jouw computer of auto het vandaag begeeft, is aanwezig. Ga er voorzichtig mee om, zodat je het kunt voorkomen. Als je je grenzen weet, is het niet dramatisch als iemand een rotopmerking maakt. Je leert vandaag je echte vrienden kennen. Je komt erachter wie er werkelijk voor je zijn en wie niet. En dat schept verdriet, maar ook duidelijkheid. Je hebt veel diepgaande gesprekken en dat doet je goed. Met een lach en een traan kom je er doorheen.

© tekst Astro Media

Daghoroscoop Stier 08-03-21

Je krijgt bezoek van iemand met wie je goed kunt praten. Ga alleen met niemand in discussie, want dat kan uit de hand lopen. Je behaalt grote successen. Met charme en overtuigingskracht zet je jezelf neer. Je begint een nieuw project. Laat flitsen van creativiteit niet ongebruikt nu je geïnspireerd bent. Je kunt bij jezelf een onvermoed talent ontdekken. Besteed tijd aan marketing en de ontwikkeling van een strategie om jouw werk toegankelijker te maken.

© tekst Astro Media

Daghoroscoop Tweelingen 08-03-21

Met dank aan de sterren ben je vandaag extra goed met woorden. Je weet precies wat je op welke manier moet zeggen om iedereen enthousiast te maken en om je vingers te winden. Je baalt van de verplichtingen in je agenda. Jij bepaalt liever je eigen route en dat is nu even niet mogelijk. Kijk hoe je toch aan jezelf toe kunt komen. Anders is het irritatiegehalte wel erg hoog. Je hebt vandaag een streepje voor op het gebied van zaken en financiën.

© tekst Astro Media

Daghoroscoop Kreeft 08-03-21

Financieel en/of zakelijk is het een goede dag voor je. Een onverwachte uitkering kan een glimlach op jouw gezicht toveren of een zaak die belangrijk voor je is, kan worden doorgezet. Na een aantal tegenslagen is dit erg welkom. Je bent een beetje in jezelf gekeerd en de mensen om je heen valt het op dat je zo timide bent. Zit je niet lekker in je vel? Probeer erover te praten met een goede vriend of vriendin. Waarschijnlijk ben je er dan zo weer overheen.

© tekst Astro Media

Daghoroscoop Leeuw 08-03-21

Laat je niet de schuld van die situatie in de schoenen schuiven, want hier kun jij niets aan doen! Deze mislukking is volledig te wijten aan het gebrek aan inzet van anderen. Je komt in een situatie terecht waar je op een goede manier mee om moet gaan. Dat geldt ook op het liefdesvlak. Er ligt vandaag nadruk op toekomstperspectief. In geestelijke en spirituele groei en in het op een rijtje zetten van een aantal huishoudelijke omstandigheden.

© tekst Astro Media

Daghoroscoop Maagd 08-03-21

Wees en blijf integer in wat je zegt en doet. Je voelt je momenteel krachtig, vastberaden en wijs. Ben je klaar om een volgende fase in te gaan? Het enige wat je hoeft te doen, is netjes plannen en gedisciplineerd aan het werk gaan. Vandaag ligt er een accent op de relatie met jouw partner. Dat is even een stevige kluif, maar in ieder geval zul je je niet vervelen en staat het stoplicht op groen voor nieuwe ontwikkelingen. Treed het leven rustig tegemoet.

© tekst Astro Media

Daghoroscoop Weegschaal 08-03-21

Steek vandaag eens wat tijd en energie in je financiën. Wedden dat het wat oplevert? Een praktische, nuchtere aanpak werkt het best. Jij bent van nature niet zo'n verstandige boekhouder, maar alleen maar uitgeven kan natuurlijk niet. Het is een goed moment om slechte gewoonten om zeep te helpen. Laat dankbaarheid vandaag jouw motto zijn. Verras je geliefde met een liefdevol gebaar; een extra knuffel zal al heel erg gewaardeerd worden.

© tekst Astro Media

Daghoroscoop Schorpioen 08-03-21

Ook als je succesvol bent in je werk zul je liever niet in het middelpunt terecht komen. Bescherm je belangen tegen nieuwsgierige blikken als je met een nieuw zakelijk project bezig bent. Vandaag is het erg druk in jouw sociale leven. Aangezien er maar vierentwintig uren in een dag zitten, zal er gekozen moeten worden. Lastig, want het liefst zou je iedereen zien en alles doen.

© tekst Astro Media

Daghoroscoop Boogschutter 08-03-21

Krop die negatieve emoties niet op. De mensen in je directe omgeving zullen het zeker op prijs stellen als je je wat kwetsbaarder durft op te stellen. Bij die omvangrijke opdracht kun je wel wat hulp gebruiken. Wie is jou nog een wederdienst schuldig? Laat degenen die je liefhebt weten hoeveel je van hen houdt, dat versterkt de band. Het wordt een fijne dag.

© tekst Astro Media

Daghoroscoop Steenbok 08-03-21

Jij zou het liefst álles zelf in de hand houden, maar dat is in dit geval helaas niet mogelijk. Delegeer daarom de nodige zaken aan die ene competente persoon in je buurt. Alles is liefde en dat merk je vandaag des te meer. Vandaag voel je de behoefte om te zorgen en verzorgd te worden. Je hebt de neiging om al je tijd en energie in anderen te steken, maar een beetje balans kan voor de afwisseling geen kwaad. Laat jezelf ook maar lekker verwennen.

© tekst Astro Media

Daghoroscoop Waterman 08-03-21

Je vraagt wel erg veel van jezelf de laatste tijd. Vergeet niet, je moet nog langer mee dan vandaag! Probeer dus eens wat meer dingen te spreiden. En wees lief voor jouw lichaam, dat eigenlijk een tempel is. De kans op ruzie met je partner is vandaag helaas groot. Je irriteert je aan een aantal dingen en dat steek je niet onder stoelen of banken. Kijk ook naar je eigen rol hierin. Waar twee vechten, hebben er twee schuld. Je bent niet fit.

© tekst Astro Media

Daghoroscoop Vissen 08-03-21

Wanneer je jouw positie op het werk wilt versterken, moet je nu overgaan tot actie. De juiste timing is natuurlijk ook belangrijk. Gelukkig staat jouw intuïtie op scherp en daardoor vind je voor de meest vreemde problemen een oplossing. Maak je op voor een drukke dag. Met of zonder reden, je wordt overstelpt door telefoontjes of appjes. Je bent op het moment erg populair. Dat levert gezellige momenten en verrassende nieuwtjes op.

© tekst Astro MediaCursus tarot

cursus tarot Een e-cursus tarot van Maddy Kersten. Start met de cursus en ontvang het direct in je mail­box! Niet goed geld terug.

Lees meer...

Paranormaal ontwaken

paranormaal ontwaken Een e-cursus om je para­nomale gaven te ont­wikkelen van Maddy Kersten. Niet goed geld terug.

Lees meer...