Het is vandaag maandag 26 augustus 2019

Hieronder vind je de daghoroscopen. Klik op het gewenste sterrenbeeld en lees wat deze dag gaat brengen.

 

Daghoroscoop Ram 26-08-19

Passioneel als je bent, stort je je in een avontuur waarvan het einde nog niet in zicht is. Je omgeving helpt je daarbij. Toch mag je niet teveel op een ander rekenen, want je zult het zelf moeten doen, al word je wel geprezen om je betrouwbaar financieel beleid. Laat je niet opjagen, maar neem een beslissing als je er klaar voor bent. Al zit je nooit om een antwoord verlegen, toch moet je vandaag op je tellen passen. Voor je het weet, ben je verwikkeld in een stevige discussie.

© tekst Astro Media

Daghoroscoop Stier 26-08-19

Laat je financieel beleid niet aan een ander over, je hebt zelf kennis van zaken om te weten wat er moet gebeuren met je geld. Je krijgt de kans om je budget op orde te krijgen. Laat niets aan het toeval over op financieel gebied. Men doet je een interessant voorstel. Aan jou om die kans te grijpen. Neem geen onnodig risico bij het starten van een nieuwe onderneming, dan bespaar je geld. Maar neem zelf de teugels in handen. Koop een loterijbriefje, je hebt kans om te winnen!

© tekst Astro Media

Daghoroscoop Tweelingen 26-08-19

De relatie tussen jou en broers of zussen kan wat gespannen zijn. Onverwachts kom je heel wat vertrouwelijke zaken te weten. Toch steunen familie of vrienden je volop met het realiseren van nieuwe plannen. De situatie thuis is prima. Jullie tonen je liefde in woord en daad, al kan er toch nog wat wrevel ontstaan over het beheren van het budget of het huishouden. Na wat over en weer gezeur, zoeken jullie er een oplossing voor, maar die is niet eenvoudig.

© tekst Astro Media

Daghoroscoop Kreeft 26-08-19

Je voelt je een beetje opgesloten in je relatie of carrière. Ga wat van de wereld zien en doe meer wat je leuk vindt. Grijp de kans die zich aanbiedt. In je werk sta je voor een nieuwe uitdaging. Je gaat meer je eigen koers varen en denkt erover om een zelfstandig beroep op te starten. Je krijgt waarschijnlijk een interessant voorstel, al hap je niet meteen toe. Je onderzoekt alle voor en tegens. Laat je niet verleiden tot een dure aankoop of dure investering.

© tekst Astro Media

Daghoroscoop Leeuw 26-08-19

Je hebt je voorgenomen veel geld te verdienen. Je wikt en weegt je mogelijkheden vandaag en neemt dan een beslissing. Met succes! Maar laat het beleid van je zuurverdiende centjes niet aan anderen over. Je hebt al een zware les geleerd in het verleden. In je carrière moet je geconcentreerd te werk gaan, om op die wijze je ambities te kunnen verwezenlijken. Sla geen hulp af. Laat desnoods iemand karweitjes voor je opknappen, omdat je er zelf geen tijd voor vindt!

© tekst Astro Media

Daghoroscoop Maagd 26-08-19

Op professioneel gebied dien je diep in de materie te duiken om je daarover een mening te vormen, zodat je een afgewogen oordeel kunt vellen. Je volgt een extra cursus of legt een examen af om hogerop te geraken, maar bent bang voor het resultaat. De sterren staan gunstig voor jou! Je krijgt een uitnodiging voor een leuke uitstap of een gezellig etentje met een hoop vrienden. Je optimistische kijk werkt aanstekelijk op iedereen die vandaag met jou in contact komt.

© tekst Astro Media

Daghoroscoop Weegschaal 26-08-19

Echte dieptepunten in je sociaal leven zijn er vandaag gelukkig niet, maar zo soepel verloopt het contact ook weer niet. Wees wat meer tactvol in je relaties. Toch moet je je tijd besteden aan leuke dingen. Laat je niets opdringen. Je reageert je onvrede af op je omgeving, omdat je wat lichtgeraakt bent, maar misschien ligt de schuld ook bij jou? Ga bij jezelf na hoe je het contact kunt verbeteren. Je gaat een nieuwe therapie volgen, die je gezondheid ten goede komt.

© tekst Astro Media

Daghoroscoop Schorpioen 26-08-19

Je beschikt over een groot seks appeal en hebt een prachtige dag voor de boeg. Omdat je de laatste maanden zo hard gewerkt hebt, stroomt het geld binnen. Je krijgt een prettig telefoontje van iemand, waaruit een afspraak volgt. Een verrassende ontmoeting zou wel eens amoureuze gevolgen kunnen hebben. Je bent verliefd als nooit tevoren! Op je werk moet je vandaag een pietje precies zijn, maar steek geen energie in zaken die niets opbrengen.

© tekst Astro Media

Daghoroscoop Boogschutter 26-08-19

Je staat voor een kruispunt in je leven, dat verstrekkende gevolgen kan hebben voor je familie of gezin. Toch staat iedereen als één man achter je plannen. Je gaat je meer bezighouden met opvoeding of schoolse activiteiten. Kinderen krijgen je totale aandacht. Misschien moet je ze inschrijven bij een nieuwe school? Maar door alle trammelant, krijg je niet de kans om alles naar behoren af te werken in je werk, waardoor je van de regen in de drup komt.

© tekst Astro Media

Daghoroscoop Steenbok 26-08-19

Het lijkt wel alsof iedereen opeens een beroep doet op je diensten. Je hebt dan ook een ijzersterke basis gelegd, al slaat de angst toe als je merkt dat je de deadline niet haalt. Concentreer je meer op je eigen ding. Je wordt smoorverliefd en zou het wel van de daken willen schreeuwen. Dat vertaalt zich dan ook in een zwoele nacht met allerlei hoogstandjes. Je bent dan ook heel sexy vandaag! Al blijf je natuurlijk wel een voorzichtige en nuchtere Steenbok.

© tekst Astro Media

Daghoroscoop Waterman 26-08-19

Er staan grote veranderingen te gebeuren in huiselijke kring. Ofwel, er gaat iemand vertrekken of verhuizen uit je nabijheid. Je staat niet toe dat mensen zich mengen in wat jij als een privé-aangelegenheid ziet. Zij krijgen dan ook de wind van voren. In de liefde is het nog altijd koek en ei. Je bent gelukkig met je liefste. Je voelt je uitstekend in je vel vandaag. Op je werk krijg je nieuwe kansen om te tonen wat je waard bent. Volg je intuïtie, dan komt alles goed.

© tekst Astro Media

Daghoroscoop Vissen 26-08-19

In je carrière mag je niets aan het toeval overlaten. Je staat voor een ingrijpende keuze en je zult belangrijke beslissingen moeten nemen. Eigenlijk wil je wel eens wat anders doen van werk. Je stelt je wel vragen bij dit alles maar je blijft niet bij de pakken neerzitten. Toch kan niets je vreugde temperen. Dat heeft alles met liefde en vriendschap te maken. Je geniet met volle teugen van al die aandacht. Na al de problemen van de laatste tijd, ben je daar wel aan toe.

© tekst Astro MediaCursus tarot

cursus tarot Een e-cursus tarot van Maddy Kersten. Start met de cursus en ontvang het direct in je mail­box! Niet goed geld terug.

Lees meer...

Paranormaal ontwaken

paranormaal ontwaken Een e-cursus om je para­nomale gaven te ont­wikkelen van Maddy Kersten. Niet goed geld terug.

Lees meer...