Het is vandaag donderdag 18 april 2019

Hieronder vind je de daghoroscopen. Klik op het gewenste sterrenbeeld en lees wat deze dag gaat brengen.

 

Daghoroscoop Ram 18-04-19

Je brengt deze dag vooral denkend door. Je laat je plannen de revue passeren, maar ook datgene wat je allemaal nog wilt bereiken dit jaar. Vergeet daarbij de liefde niet. Daar moet je ook in blijven investeren. Verder zit je gewoon lekker in je vel. En dat straal je uit. Het zou leuk zijn om veel contact te houden met de mensen met wie je die leuke dingen hebt beleefd. Op die manier kun je je oude patroon een beetje doorbreken, je houdt dat gevoel dan namelijk vast.

© tekst Astro Media

Daghoroscoop Stier 18-04-19

Je krijgt een nieuwtje te horen waar je oren van klapperen. Je staat er werkelijk versteld van. Weet je wel zeker dat het waar is? Het is niet geheel onverstandig om de informatie eens te verifiëren. De planeten maken je nog fanatieker dan je al bent. Heb je een wedstrijd voor de boeg, dan laat je jezelf van je beste kant zien. Maar ook op school of op je werk werkt deze invloed door. Je gaat door totdat je het gewenste resultaat hebt bereikt. Je hebt veel succes.

© tekst Astro Media

Daghoroscoop Tweelingen 18-04-19

Helaas zit je nogal met jezelf in de knoop. Iedere opmerking raakt je diep en trek je je persoonlijk aan. Ook al is dat helemaal niet zo bedoeld. Probeer alles zo objectief mogelijk te bekijken. En zoek een vriend of vriendin op om erover te praten. Gedeelde smart is halve smart. De druk neemt toe als je van alles tegelijk wilt doen, maar laat je niet stoppen door angst of beperkingen. Oefen geduldig en je ontdekt al snel hoe je bepaalde beperkingen kunt omzeilen. Maak geen fouten in officiële papieren.

© tekst Astro Media

Daghoroscoop Kreeft 18-04-19

Vandaag is niet hét moment om uit winkelen te gaan. Je kunt niet vinden waar je naar op zoek bent en alles is het eigenlijk net niet. Je voelt je er alleen maar rot door en dat is natuurlijk niet de bedoeling. Hoewel je niet echt op zoek bent naar een nieuwe liefde, scoor je als single toch. En dat is een fijne verrassing. Heb je een relatie, dan is er weer aandacht voor elkaar. Dat is een goede ontwikkeling voor je seksleven. Jullie groeien naar elkaar toe.

© tekst Astro Media

Daghoroscoop Leeuw 18-04-19

Laat je niet meeslepen door alles wat er op school of op je werk gebeurd is. Het betreft jou niet, dus maak je geen zorgen. Besteed liever aandacht aan je relatie. Hij of zij staat open voor jouw inititaief. Plan een leuke trip of kook een romantisch diner. Dat geeft energie! Je bent toe aan iets nieuws. Onderzoek eerst alle mogelijkheden voor je stappen onderneemt. Neptunus maakt het lastig voor je om smaakvol gekleed te gaan. Op de één of andere manier heb je moeite met combineren. Laat je gewoon adviseren.

© tekst Astro Media

Daghoroscoop Maagd 18-04-19

Je hebt een leuke tijd gehad en je vindt het moeilijk om weer te aarden in de dagelijkse sleur. Eigenlijk heb je gewoon een beetje heimwee naar die fijne tijd. Plan gewoon weer iets leuks voor de volgende keer. Zowel thuis als op je werk kom je origineel uit de hoek. Een nijpend probleem wordt door jou op deze manier gemakkelijke opgelost. Geef je financiën extra aandacht. Als je zo doorgaat, kom je in de problemen. Nu kun je dat nog voorkomen door actie te ondernemen.

© tekst Astro Media

Daghoroscoop Weegschaal 18-04-19

Als single afwachten is niet de slimste zet. Toon initiatief door naar feestjes of recepties te gaan. Dan weet Cupido je tenminste te vinden. Een goede vriend of vriendin heeft het zwaar. Hij of zij heeft je hard nodig. Er zijn is al meer dan voldoende. Geef toe aan de moeheid die je voelt. Je laat geen collecte aan je voorbijgaan. Je voelt je verplicht om aan liefdadigheid te doen. Verder ben je het liefst in gedachten. Lichamelijke activiteiten trekken je even niet. Zaken als paranormale beurzen, psychologie of astrologie hebben nu al je aandacht.

© tekst Astro Media

Daghoroscoop Schorpioen 18-04-19

Je moet er gewoonweg niet van uit gaan dat alles waar is wat op papier staat. Jij hebt zelf ook het nodige in de pap te brokkelen. Wees dus ook eens overtuigd van jouw gelijk. Je hebt de behoefte om mensen uit te nodigen voor een borrel of etentje. Gewoon doen, het is er de geschikte dag voor en je kunt een goede gastheer of -vrouw zijn. Je raakt van alles kwijt en veel dingen gaan stuk zodra je ze aanraakt. Dit is geen domme pech, maar een kwestie van slechte concentratie.

© tekst Astro Media

Daghoroscoop Boogschutter 18-04-19

Je barst van de energie, maar helaas weet je die niet echt naar buiten te richten. Je bent vooral met jezelf bezig. Dat is voor een keertje niet zo erg, maar zorg ervoor dat dat geen blijvende situatie is. Met een goede vriend of vriendin bespreek je iets intiems. Je draagt ergens een zware verantwoordelijkheid over. Gelukkig mag je die nu even op de lange baan schuiven. Dat geeft jou weer even de nodige ademruimte. Je kunt jezelf daardoor eindelijk weer een beetje opladen.

© tekst Astro Media

Daghoroscoop Steenbok 18-04-19

Je moet doen waar je het best in bent; leiding nemen en geven. Daarmee scoor je. Als single hoef je niet zo verlegen te zijn. Je charme en zachte uitstraling doen al het werk voor je. Voor veel mensen ben je een rots in de branding. Een familielid vraagt je om advies. Wees zo eerlijk mogelijk, daar heeft deze persoon het meeste aan. Je hebt vandaag moeite met een aantal verplichtingen en verantwoordelijkheden. Probeer er wat leuks van te maken en je zult zien dat het meevalt.

© tekst Astro Media

Daghoroscoop Waterman 18-04-19

Het is heerlijk om te dromen, maar je moet ook een beetje in de realiteit blijven leven. Wanneer je met beide benen op de grond komt te staan, kun je de dingen realiseren die je in je hoofd hebt. Het is belangrijk dat je je partner betrekt bij de dingen die je doet. Als je alles op eigen houtje onderneemt, zullen jullie langzaam uit elkaar gaan groeien. Het gaat er juist om dat jullie je leven met elkaar delen.

© tekst Astro Media

Daghoroscoop Vissen 18-04-19

Als je ziet dat anderen hulp nodig hebben, aarzel dan niet en grijp in. Jij ziet bepaalde dingen scherp en daar mag je best gebruik van maken. Als jij zelfvertrouwen en kracht uitstraalt, geeft dat ook anderen een goed gevoel. Je kunt een flinke aanvaring krijgen met een goede vriend(in) of je geliefde. Alle frustraties komen bij jullie naar buiten. Pas op dat je geen onherstelbare schade aanricht. Sommige dingen kun je gewoon beter voor je houden. Weeg dus af wat echt belangrijk is om te zeggen en wat niet.

© tekst Astro MediaCursus tarot

cursus tarot Een e-cursus tarot van Maddy Kersten. Start met de cursus en ontvang het direct in je mail­box! Niet goed geld terug.

Lees meer...

Paranormaal ontwaken

paranormaal ontwaken Een e-cursus om je para­nomale gaven te ont­wikkelen van Maddy Kersten. Niet goed geld terug.

Lees meer...