Het is vandaag zondag 21 oktober 2018

Hieronder vind je de daghoroscopen. Klik op het gewenste sterrenbeeld en lees wat deze dag gaat brengen.

 

Daghoroscoop Ram 21-10-18

Probeer niet alles in de hand te houden, je begint een beetje een controlfreak te worden. Je zult moeten accepteren dat het leven nu eenmaal verrassingen in petto heeft. Soms leuk, soms minder leuk, maar altijd met een reden. Zorg ervoor dat je de controle op de één of andere manier weet te vinden. Je partner en vrienden verdienen namelijk wel wat meer aandacht dan jij ze de laatste tijd hebt gegeven. Misschien kun je advies vragen aan jouw superioren.

© tekst Astro Media

Daghoroscoop Stier 21-10-18

Je hebt vaak het idee dat je je werk niet onder controle hebt. Je kunt daardoor niet werkelijk ontspannen en dat merken jouw vrienden en partner ook. Het lijkt wel alsof je er met je gedachten nooit helemaal bij bent. Het wordt vandaag een dag die in het teken staat van keuzes. Je hebt een aantal dingen een tijdje laten sudderen, maar nu moet je toch echt spijkers met koppen slaan. Je hoeft het natuurlijk niet helemaal alleen te doen, je kunt gerust hulp inroepen van iemand die je na aan het hart staat.

© tekst Astro Media

Daghoroscoop Tweelingen 21-10-18

Je bent een prima vriend of vriendin voor jouw naaste vrienden maar met jouw partner zit je niet echt op één lijn en dat zorgt voor wat wrijving. Je partner neemt de laatste tijd wat afstand van jou. Dat heeft te maken met het feit dat jullie wel erg veel op elkaars lip zitten. Het is verstandig om ook eens wat dingen alleen te doen en laat hem of haar daar ook vrij in. Probeer ook zelf eens om wat meer je eigen gang te gaan.

© tekst Astro Media

Daghoroscoop Kreeft 21-10-18

Wanneer je iets helemaal niet ziet zitten, moet je het niet doen. Je moet je wel fijn voelen bij de dingen die je aanpakt. Als je je dus gedwongen voelt door iemand, is het verstandig om dat uit te spreken. Het zou fijn zijn om even wat ruimte voor jezelf te scheppen. Op die manier kun je van een afstandje bekijken wat nou werkelijk belangrijk voor je is. Daarna is het een kwestie van prioriteiten stellen. Het is natuurlijk wel zaak om dat aan anderen te laten weten.

© tekst Astro Media

Daghoroscoop Leeuw 21-10-18

Mocht je vandaag onverhoopt zwaar in de stress raken, dan komt het in ieder geval niet door de sterren. Je kunt ook geconfronteerd worden met een minder aangename situatie. Misschien komt jouw leven daardoor totaal op zijn kop te staan. De gespannen sfeer tussen jou en een vriend of vriendin kun je niet meer negeren, het komt namelijk tot een uitbarsting. Eigenlijk is dat maar goed ook, want eindelijk wordt die beerput eens een keer opengetrokken. Ga de confrontatie dus aan.

© tekst Astro Media

Daghoroscoop Maagd 21-10-18

Je had een onenigheid met iemand. Jullie hebben het bijgelegd, maar het kan blijken dat dat minder inhield dan je dacht. Waarschijnlijk was het alleen een staakt-het-vuren en dus geen vrede. Je zult al je tactiek aan moeten wenden om tot een overeenkomst te komen waar jullie allebei tevreden mee zijn. Je bent bijzonder diplomatiek. Het is dus een goede tijd om ruzies bij te leggen. Je krijgt het druk, of je daar nou zin in hebt of niet. Iedereen wil wat horen, maar de zo zorgvuldig gekozen tekst komt helemaal niet aan. Helaas, morgen weer een dag.

© tekst Astro Media

Daghoroscoop Weegschaal 21-10-18

Steek de kaarsen aan en zorg voor een beetje romantiek in huis. Doe er niet te nuchter over. Je wilt natuurlijk niet dat jullie straks allebei op de bank liggen te rollen van het lachen. Alhoewel dat natuurlijk ook weer mogelijkheden biedt. Zorg ervoor dat een onenigheidje niet uitloopt op een conflict buiten proporties. Wanneer je succesvol bent, sta er dan even bij stil. Het hoeft niet ongemerkt voorbij te gaan.

© tekst Astro Media

Daghoroscoop Schorpioen 21-10-18

De man of vrouw van jouw dromen zorgt ervoor dat jij vandaag de kluns van de dag wordt. Zo verliefd ben je namelijk. Je hebt vlinders in je buik, die ervoor zorgen dat je niet normaal meer kunt denken. Stel belangrijke zaken dus nog maar even uit. Ben je een lijstjesfreak en dolgelukkig met een volle agenda? Hartelijk gefeliciteerd, want vandaag kun je je een slag in de rondte werken. Alles is straks klaar en wel geheel volgens plan. En zo zie jij dat graag, toch?

© tekst Astro Media

Daghoroscoop Boogschutter 21-10-18

In een emotionele bui kun je terecht aan een beslissing twijfelen. Dit is al vaker voorgekomen. Wees niet zo koppig, want iedereen kan een verkeerd besluit nemen. En wees dan ook vooral zo groot om jouw fout weer recht te zetten. Op je werk ben je op het moment één van de favorieten. Je kunt goed met je collega's door één deur. De ruzie tussen jou en je partner is helaas nog niet helemaal opgelost.

© tekst Astro Media

Daghoroscoop Steenbok 21-10-18

Je partner lijkt ineens een stuk mysterieuzer te zijn geworden. Misschien blijkt achteraf dat dat wel meeviel, maar laat je er nu in meeslepen. Als jij het spelletje meespeelt, kunnen jullie er samen heel veel plezier aan beleven. Er kan een ultiem smakelijk geheim bij jou terecht komen. Het is te leuk om voor jezelf te houden en toch kun je dat maar beter doen. Wie dit in 'goed vertrouwen' doorvertelt krijgt het als een boemerang terug.

© tekst Astro Media

Daghoroscoop Waterman 21-10-18

Moet er een stevige discussie worden gevoerd om jouw zin te krijgen? Het gaat lukken, dus daar zijn geen problemen te verwachten. Maar ze laten jou er lang voor boeten. Denk dus goed na voordat je het podium beklimt. Jij vindt altijd dat je over een bepaald onderwerp alle kennis in huis hebt. Als er zich vandaag een situatie voordoet, waarin jouw kennis van pas komt, wees dan niet verlegen. Je mag best laten weten dat je ergens veel verstand van hebt. Het kan je nog van pas komen.

© tekst Astro Media

Daghoroscoop Vissen 21-10-18

Je humeur is op het moment opperbest. Dat komt onder andere doordat je kunt genieten van de kleinste dingen. Je ziet de schoonheid zelfs in dingen die niet helemaal zijn zoals het zou moeten. Dat is een mooie eigenschap. De blik op oneindig en enthousiast over de meest recente plannen? Op zo'n moment wil een mens echt niet luisteren naar wijze raad. Dom, dom, dom. Zo'n plan wordt door een beetje goede raad alleen maar beter. Wat is daar nou mis mee?

© tekst Astro MediaCursus tarot

cursus tarot Een e-cursus tarot van Maddy Kersten. Start met de cursus en ontvang het direct in je mail­box! Niet goed geld terug.

Lees meer...

Paranormaal ontwaken

paranormaal ontwaken Een e-cursus om je para­nomale gaven te ont­wikkelen van Maddy Kersten. Niet goed geld terug.

Lees meer...