Het is vandaag maandag 17 juni 2019

Hieronder vind je de daghoroscopen. Klik op het gewenste sterrenbeeld en lees wat deze dag gaat brengen.

 

Daghoroscoop Ram 17-06-19

Eindelijk geven de sterren jou een voorsprong op de concurrentie. Je hebt vaak het gevoel dat je een beetje achter de feiten aanholt, maar dit keer ben jij degene die alles tot in de puntjes weet. Je krijgt ineens een nieuwe rol toebedeeld als organisatietalent en dat houdt je aardig van de straat. De mensen om je heen zijn erg nieuwsgierig naar jouw geheim en vragen dan ook regelmatig jouw advies. Dit streelt jouw ego en dat is mooi. Nu kun je eens flink aan je zelfbeeld werken.

© tekst Astro Media

Daghoroscoop Stier 17-06-19

Je bent zo veel bezig met de mensen om je heen dat je jezelf een beetje vergeet. Zorg er toch voor dat jij je eigen prioriteit blijft. Je moet eerst je eigen zaakjes op orde hebben, voordat je anderen uit de brand gaat helpen. Gelukkig komt er verbetering in je geldzaken en dat zorgt al voor een stuk meer gemoedsrust. Wanneer je dingen wilt ondernemen voor later, zul je daar nu toch wel een aanzet in moeten maken. Als je alles maar blijft opschuiven, komt het er nooit van.

© tekst Astro Media

Daghoroscoop Tweelingen 17-06-19

Vandaag brengen de sterren een waarschuwing met zich mee: Bezint eer ge begint. Je gevoelens zijn nogal verward en daardoor kun je maar moeilijk grip op je emoties krijgen. En daardoor kun je je al helemaal geen beeld vormen wat andere mensen nu eigenlijk van jou willen. Doe dan ook niets totdat het je allemaal wat meer duidelijk wordt. Anders ga je je een slag in de rondte werken, zonder dat je precies weet wat er nu eigenlijk van je wordt verwacht.

© tekst Astro Media

Daghoroscoop Kreeft 17-06-19

Er doen zich een aantal ontwikkelingen voor die jij totaal niet had voorzien. Daardoor raak jij nogal van je apropos en je kunt je draai eventjes niet vinden. Het is een goed idee om wat nieuwe financiële paden te gaan bewandelen. Je kunt natuurlijk de bewezen strategieën gebruiken, maar wees niet bang om ook eens het roer om te gooien. Dat kan best eens verrassende resultaten opleveren. Misschien ondervind je daarbij wat weerstand, vooral vanuit jezelf.

© tekst Astro Media

Daghoroscoop Leeuw 17-06-19

Het is moeilijk om met oude gewoonten te breken, maar soms moet je gewoon eens op een hele andere voet verder gaan. Bovendien, wie niet waagt, wie niet wint. Je hebt hoge verwachtingen van het leven, dan zul je er ook alles uit moeten halen wat er in zit. Dat heb jij voornamelijk zelf in de hand. Laat je dus niet al te veel leiden door de dingen die andere mensen van je willen. Luister gewoon eens wat vaker naar wat je hart je ingeeft, daar word je gelukkig van.

© tekst Astro Media

Daghoroscoop Maagd 17-06-19

Het is geen goed moment om financiële risico’s te nemen. Je kunt nu beter het zekere voor het onzekere nemen en eerder wat geld opzij zetten dan het uitgeven. Je verwacht wat hulp van de mensen om je heen. Toch krijg je die niet echt. Waarschijnlijk komt dat doordat ze het zelf al druk genoeg hebben. Misschien willen ze wel, maar het zit er gewoon even niet in. Je wilt zelf toch erg graag je taken uitvoeren en je denkt erover om nog wat meer hooi op je vork te nemen.

© tekst Astro Media

Daghoroscoop Weegschaal 17-06-19

Het is nergens voor nodig om jezelf zo te bewijzen. Je bent goed zoals je bent en dat moeten mensen uit zichzelf zien. Wanneer jij zo hard moet werken, is het dan wel de goede weg? Maak het niet al te gek, want voor je het weet krijg je meer voor je kiezen dan je zelf aankunt. Meet jezelf niet aan het aantal vrienden dat je hebt. Het draait immers om kwaliteit, niet om kwantiteit. Je krijgt overigens van allerlei kanten heel veel aandacht. Misschien zou jij ook eens die kanten op moeten kijken.

© tekst Astro Media

Daghoroscoop Schorpioen 17-06-19

Er ligt een leuke financiële meevaller voor je in het verschiet. Weet je al wat je daarmee gaat doen? Er zijn een aantal dringende zaken, kijk daar eerst eens naar voordat je begint te dromen over alle leuke dingen waar je het geld aan zou kunnen spenderen. Je hoeft je niet zo onzeker te voelen over je kunnen, je kunt beter in een paar dingen uitblinken dan in alles middelmatig zijn. Je weet zelf best waar je talenten liggen. Probeer die wat meer uit te bouwen en er ook van te profiteren.

© tekst Astro Media

Daghoroscoop Boogschutter 17-06-19

De gevoelens voor een bepaald persoon jagen jou een beetje angst aan. Je had niet verwacht dat het zo intens zou voelen. Je moet nu goed bekijken of je er meer mee wilt doen of niet. Het is in ieder geval tijd om duidelijkheid te scheppen. De keerzijde is dat een andere relatie er door kan verslechteren. Of dat nou een vriendschap of een romance is. Het is dus niet zo’n wonder dat jij niet zo goed weet wat je met de situatie aan moet. Misschien kun je er met een goede vriend of vriendin over praten.

© tekst Astro Media

Daghoroscoop Steenbok 17-06-19

Er kan vandaag een vervelende brief bij de post zitten. Misschien zelfs van een deurwaarder. Schrik niet meteen, maar vraag je af of het wel terecht is. Onderneem wel meteen actie, want als je het laat liggen komt er niets meer van. Gelukkig heb je wel iets leuks om naar uit te kijken. Ga je vanavond nog de deur uit? Of misschien ligt het op de langere termijn. Probeer je daar in ieder geval een beetje op te verheugen.

© tekst Astro Media

Daghoroscoop Waterman 17-06-19

Soms weet je gewoon niet wat je met jezelf aan moet. Je weet niet welke keuzes je moet maken en welke juist niet. Gelukkig heb je een oudere vriend of vriendin die wat meer levenswijsheid heeft verworven. Hij of zij kan je van wat waardevolle informatie voorzien. Daardoor weet je beter in welke richting je het zou moeten zoeken. Helaas krijg je vandaag niet zo goed nieuws van een collega. Je bent er een beetje door van je stuk gebracht.

© tekst Astro Media

Daghoroscoop Vissen 17-06-19

Iemand in je omgeving gedraagt zich nogal kinderachtig. Je windt je er nogal over op, maar dat kost je veel meer energie dan het eigenlijk waard is. Laat diegene liever waar/wat hij of zij is en concentreer je op de leuke mensen om je heen. Laat je vandaag ook vooral niet kwaad maken. Jij slaat dan eerder een modderfiguur dan degene die het veroorzaakt. Blijf rustig en denk er gewoon het jouwe van. Jij weet toch wel wat waar is en wat niet. Laat je dus niet uit de tent lokken.

© tekst Astro MediaCursus tarot

cursus tarot Een e-cursus tarot van Maddy Kersten. Start met de cursus en ontvang het direct in je mail­box! Niet goed geld terug.

Lees meer...

Paranormaal ontwaken

paranormaal ontwaken Een e-cursus om je para­nomale gaven te ont­wikkelen van Maddy Kersten. Niet goed geld terug.

Lees meer...