Het is vandaag zaterdag 5 december 2020

Hieronder vind je de daghoroscopen. Klik op het gewenste sterrenbeeld en lees wat deze dag gaat brengen.

 

Daghoroscoop Ram 05-12-20

Worstelend met een lastig project kan dit weekend ineens iemand te hulp schieten. Er kan licht komen in iets wat onduidelijk was of je komt erachter wat de reden is van geheimzinnig gedrag van een goede bekende. Dat blijkt intrigerend te zijn! De mensen om je heen zijn jouw gedraai zo onderhand een beetje beu en hebben nu vooral behoefte aan duidelijkheid. Neem een besluit en blijf daar vierkant achter staan. Dat geeft iedereen weer rust.

© tekst Astro Media

Daghoroscoop Stier 05-12-20

Je voelt je op het moment niet erg op je gemak in sociale situaties en hebt de neiging om je al snel weer terug te trekken. Weet je wat jij nodig hebt? Een paar uurtjes voor jezelf! Eén persoon legt dit weekend wel erg veel beslag op je en andere dierbaren komen er daardoor maar bekaaid vanaf. Probeer je tijd wat beter over iedereen te verdelen. Herinner jezelf eraan dat het onmogelijk is het anderen voortdurend naar de zin te maken.

© tekst Astro Media

Daghoroscoop Tweelingen 05-12-20

Niemand mag meer van jou verlangen dan dat je je best doet. Je helpt meestal graag anderen, maar daardoor kom je ook weer niet aan jezelf toe. En toekomen aan jezelf is toch ook wel erg belangrijk. De sfeer dit weekend is thuis prima. Je hebt de behoefte om veel met je gezin of partner te ondernemen en dat valt goed. Dit maakt het weekend actief en sportief. Iets wat helemaal bij jou past. Toch ben je ook in staat om goed werk te leveren.

© tekst Astro Media

Daghoroscoop Kreeft 05-12-20

Je enthousiasme en spontane ideeën werken dit weekend aanstekelijk. Wanneer je aan het daten bent, groeit je zelfvertrouwen enorm. De complimenten vliegen je om de oren. Dat voelt lekker! Uiteenlopende verwachtingspatronen zouden dit weekend tot onvrede kunnen leiden binnen goede vriendschappen. Er zijn meerdere gesprekken nodig om samen weer op één lijn te komen.

© tekst Astro Media

Daghoroscoop Leeuw 05-12-20

Dit weekend krijg je de kans om geheimen te ontrafelen, zowel van jezelf als van anderen. Duik de diepte in en neem geen genoegen met oppervlakkige verklaringen. Je krijgt vandaag een teken van boven, mits je daarvoor openstaat. Het zal bepaalde twijfels bij je wegnemen. In sociale situaties kom je vandaag het best tot je recht. Het heeft weinig zin om te bemiddelen tussen die twee kemphanen, want beide partijen willen dit helemaal niet bijleggen.

© tekst Astro Media

Daghoroscoop Maagd 05-12-20

Doe dit weekend wat je moet doen en laat je daar door twijfel of onzekerheid niet van weerhouden. Laat je niet leiden door jouw gevoelens als een vriend of vriendin er bij jou op aandringt om samen in zaken te gaan. Iemand kan je de ogen openen voor een verborgen kant van jezelf. Binnen gezinnen wordt de harmonieuze stemming verstoord door de tussenkomst van een buitenstaander. Als je vrijgezel bent, heb je een goed gesprek met jezelf.

© tekst Astro Media

Daghoroscoop Weegschaal 05-12-20

Je komt dit weekend erg afwezig over op de mensen om je heen. Probeer de tijd die je doorbrengt met je dierbaren wat meer te waarderen. Ze zullen je er dankbaar voor zijn. Er is zóveel aan de gang dat je het allemaal niet meer kunt bijbenen. Voel je je overweldigd door wat er jouw kant op komt, neem dan even afstand om na te kunnen denken. Je hoeft niet te verdwijnen in je eigen droomwereld; ga op zoek naar een praktische manier om met drukte om te gaan.

© tekst Astro Media

Daghoroscoop Schorpioen 05-12-20

Er lijkt dit weekend sprake van algehele verwarring en de wens kan je besluipen jezelf op te sluiten. Dat maakt het een geschikt moment om achterstallig werk te doen in huis. Maak laden en kastjes schoon en controleer de koelkast ook eens op vergeten restjes. Je kunt dit weekend enorme sprongen voorwaarts maken, maar het is verstandig om het toch nog even rustig aan te doen. Relaxen moet namelijk bovenaan jouw prioriteitenlijst staan.

© tekst Astro Media

Daghoroscoop Boogschutter 05-12-20

Er lijkt dit weekend allerlei goeds jouw kant uit te komen. De verleiding om te gokken kan zich van je meester maken en zal je veel plezier bezorgen, zolang je weet wanneer je moet stoppen. Trek er vandaag lekker op uit. Binnen een relatie kan één van beide partners niet voldoen aan het verwachtingspatroon dat in de loop der tijd is ontstaan. Iemand die al lange tijd uit beeld is, denkt dit weekend weer eens aan je. Spreek samen wat af!

© tekst Astro Media

Daghoroscoop Steenbok 05-12-20

Je fantasie dreigt dit weekend met je op de loop te gaan. Groter denken dan je gewend bent kan positief uitpakken, maar verlies de realiteit daarbij niet helemaal uit het oog! Iemand die lang geleden een rol van betekenis speelde in je leven kan één dezer dagen weer eens contact met je opnemen. Wacht even met antwoord geven. Vraag je eerst af of dat eigenlijk wel zo’n goed idee is. Want wat was ook alweer de reden dat jullie geen contact meer hebben?

© tekst Astro Media

Daghoroscoop Waterman 05-12-20

Waar jij waarde aan hecht en waaraan anderen hechten zal na dit weekend niet meer hetzelfde zijn. Het is van belang binnen een partnerschap dat je elkaar respecteert en samen besluiten neemt. Als je de lakens uitdeelt probeer dat dan goedmoedig te doen. Het kan lastig zijn om aan je financiële verplichtingen te voldoen, maar als je praktisch te werk gaat ben je in staat te doen wat nodig is. Iemand kan humeurig zijn en de ander opvrolijken zal niet werken.

© tekst Astro Media

Daghoroscoop Vissen 05-12-20

Eigenlijk verloopt deze dag maar weinig volgens plan. Of het nu om een versierpoging gaat of een extra kans om geld te verdienen. Je kunt er helaas geen succesverhaal van maken. Zie het als een goede les of ervaring. Je krijgt eindelijk de kans om alles te verwerken wat je de afgelopen tijd overkomen is. Neem daar de tijd voor en geef vooral je emoties de ruimte. Voor een korte break of tijd voor jezelf is dit weekend erg geschikt. Geef dit thuis wel aan.

© tekst Astro MediaCursus tarot

cursus tarot Een e-cursus tarot van Maddy Kersten. Start met de cursus en ontvang het direct in je mail­box! Niet goed geld terug.

Lees meer...

Paranormaal ontwaken

paranormaal ontwaken Een e-cursus om je para­nomale gaven te ont­wikkelen van Maddy Kersten. Niet goed geld terug.

Lees meer...