Het is vandaag zondag 5 juli 2020

Hieronder vind je de daghoroscopen. Klik op het gewenste sterrenbeeld en lees wat deze dag gaat brengen.

 

Daghoroscoop Ram 05-07-20

Je wordt vandaag op meerdere vlakken verrast. Je krijgt te maken met een bijzondere e-mail of hartverwarmende ontmoeting. Probeer je impulsiviteit vandaag wat beter te bedwingen. Anders neem je weer veel te veel hooi op je vork en dan rust je nog niet lekker uit. Of je gaat geld uitgeven aan dingen die je eigenlijk niet nodig hebt. Je staat vandaag niet graag in het middelpunt van de belangstelling, maar dat kan geen kwaad.

© tekst Astro Media

Daghoroscoop Stier 05-07-20

Er zijn van die vervelende verhalen die ongevraagd aan de oppervlakte komen. Dit is hier nou echt zo'n dag voor en je wist allang dat het eraan zat te komen. Los het op, want dat is het enige dat echt helpt. De wereld is veel leuker wanneer je naar de vrolijke dingen kijkt en je een lach op je gezicht tovert. Daar kun je energie uit putten om de minder leuke dingen de wereld uit te helpen. Het wordt vandaag een dag die in het teken staat van keuzes.

© tekst Astro Media

Daghoroscoop Tweelingen 05-07-20

Achter de wolken schijnt nog altijd de zon. Wanneer je dat in gedachten houdt kun je er op vertrouwen dat het allemaal weer goed komt. Blijf positief in je denken en je handelen en hang niet de eeuwige pessimist uit. Vraag om hulp wanneer iets niet lukt. Blijf niet stoïcijns denken dat iedereen toch kan zien dat je er zelf niet uitkomt, want zij hebben het ook druk. Druk en toch tijd genoeg om te helpen, dus pak de telefoon of schrijf dat mailtje.

© tekst Astro Media

Daghoroscoop Kreeft 05-07-20

Je had een onenigheid met iemand. Jullie hebben het bijgelegd, maar het kan blijken dat dat minder inhield dan je dacht. Waarschijnlijk was het alleen een staakt-het-vuren en dus geen vrede. Je zult al je tactiek aan moeten wenden om tot een overeenkomst te komen waar jullie allebei tevreden mee zijn. Jij hebt Jupiter aan jouw zijde en dat is totaal geen slecht teken. Zoek een lekker plekje uit in een café op een terrasje en begin met het grote genieten.

© tekst Astro Media

Daghoroscoop Leeuw 05-07-20

Als single mag je vandaag een mooie ontmoeting verwachten, want je hebt nu Cupido aan jouw zijde. Verder ben je vandaag niet veel alleen. Er komt veel visite langs en zelf ga je ook geregeld ergens op bezoek. Probeer vandaag alleen niet het leed van anderen op jouw schouders te nemen. Soms is het verstandig om iets op te geven, hoe onnatuurlijk dat voor jou ook aan mag voelen. Sommige dingen hebben nou eenmaal geen bestaansrecht.

© tekst Astro Media

Daghoroscoop Maagd 05-07-20

Laat je niet pushen door je omgeving. Op het moment geef je graag geld uit. Probeer er samen met iemand anders van te genieten, want dat geeft je twee keer zoveel plezier. Je hebt er behoefte aan om meer over jezelf te weten te komen. Het is eigenlijk heel simpel; wanneer je het contact met iemand mist, zul je het contact moeten herstellen. Het maakt niet uit wie de eerste stap zet, het is een mooie beloning om elkaar weer te spreken.

© tekst Astro Media

Daghoroscoop Weegschaal 05-07-20

Je hebt behoorlijk wat ambities en dat is natuurlijk geweldig. Zorg er echter wel voor dat het niet alleen bij dromen blijft en maak plannen. Je hebt heel wat meer in je mars dan je denkt. Niet iedereen heeft dezelfde gewoontes. Je bent waarschijnlijk iets belangrijks vergeten. Kijk je post nog eens een keer na op vergeten bankrekeningen. En had jij niet toevallig geld geleend van een vriend of vriendin? Los eerst die dingen eens op.

© tekst Astro Media

Daghoroscoop Schorpioen 05-07-20

Je liefdesleven loopt vandaag op rolletjes. Je kunt goed met je partner praten en de seks is ook bevredigend. Dat maakt jou positief en blij gestemd. Ook financieel zit het eindelijk eens mee. Het lijkt erop dat je mag gaan oogsten. Je inzet van de afgelopen tijd wordt beloond. En terecht. Je loopt al een tijdje rond met een paar creatieve ideeën. Tot nu toe heb je er niets mee gedaan, maar nu is het tijd voor actie. Je bent in topvorm.

© tekst Astro Media

Daghoroscoop Boogschutter 05-07-20

Je partner neemt de laatste tijd wat afstand van jou. Dat heeft te maken met het feit dat jullie wel erg veel op elkaars lip zitten. Het is verstandig om ook eens wat dingen alleen te doen en laat hem of haar daar ook vrij in. Als je gaat stappen, zou je interessante nieuwe mensen kunnen leren kennen. Dat kan leiden tot aparte ervaringen. Ook op je werk krijg je tal van nieuwe mogelijkheden. Wanneer je het slim aanpakt, kun je er je voordeel mee doen.

© tekst Astro Media

Daghoroscoop Steenbok 05-07-20

Je lijkt ergens over te twijfelen en dat zorgt ervoor dat je niet goed op gang komt of te weinig initiatief neemt. Natuurlijk zijn bepaalde veranderingen best spannend, maar ze zijn er niet voor niets. Als het in het verleden niet ging zoals je hoopte, wil dat niet zeggen dat dat nu ook het geval is. Je neemt vandaag ineens verschillende risico's. Ook in je liefdesleven. Eigenlijk ben je er niet helemaal klaar voor en het levert je veel hoofdbrekens op.

© tekst Astro Media

Daghoroscoop Waterman 05-07-20

Je seks- en liefdesleven zijn vandaag helemaal top. Je geniet intens van je partner en dat voelt goed. Financieel gezien mag je rekenen op een meevaller. Je kunt nu kopen wat je al langer op je verlanglijstje hebt staan. Dit wordt een superdag op meerdere fronten. Als je een onverwachte uitnodiging krijgt voor een feestje, denk dan niet meteen dat je daar niets te zoeken hebt. Misschien vinden ze je wel gewoon een leuk mens.

© tekst Astro Media

Daghoroscoop Vissen 05-07-20

Er gaan wat dingen veranderen en jij verzet je er al tegen vanaf het eerste moment. Tot nu toe heeft jouw opstand weinig effect gehad. Je kunt in protest blijven, maar het is de vraag hoeveel nut dat heeft. Misschien maak je het jezelf er moeilijk mee. Wanneer je nog wat geld over hebt, is dit een ideaal moment om een lekker weekendje weg te boeken. Je hebt ontzettend hard gewerkt en je weet zelf ook wel dat je er aan toe bent en dat je het verdiend hebt.

© tekst Astro MediaCursus tarot

cursus tarot Een e-cursus tarot van Maddy Kersten. Start met de cursus en ontvang het direct in je mail­box! Niet goed geld terug.

Lees meer...

Paranormaal ontwaken

paranormaal ontwaken Een e-cursus om je para­nomale gaven te ont­wikkelen van Maddy Kersten. Niet goed geld terug.

Lees meer...