Het is vandaag maandag 28 september 2020

Hieronder vind je de daghoroscopen. Klik op het gewenste sterrenbeeld en lees wat deze dag gaat brengen.

 

Daghoroscoop Ram 28-09-20

Kijk naar je leven en wees eerlijk: hoe beroerd ziet het eruit op dit kleine obstakel na? Het is echt te doen, en ook nog eens met een dosis plezier. Dus het is eeuwig zonde als je jezelf deze lol in het leven ontneemt. Als een situatie vraagt om een puur rationele benadering, terwijl je vol zit met emoties, zeg dan dat je er even over moet nadenken. Dat is een teken van kracht, en het geeft je wat ruimte en tijd om een goede keuze te maken.

© tekst Astro Media

Daghoroscoop Stier 28-09-20

Je kunt nu aan de slag met de plannen en ideeën waar je de afgelopen weken geen tijd voor had. De houding van iemand in jouw omgeving kan moeilijk te verdragen zijn, maar ga liever niet in discussie over financiële zaken. Zoek een hinderlijke kwestie tussen jou en je partner tot op de bodem uit. Wend je tot een professional als je er samen niet uit komt. Met eenvoudige middelen en doeltreffende communicatie kan veel worden bereikt.

© tekst Astro Media

Daghoroscoop Tweelingen 28-09-20

Als je alleen maar thuis blijft zitten dromen, kun je lang wachten op succes. Dus pak die telefoon maar op en maak een afspraak! Het loont de moeite! Probeer vandaag in ieder geval zoveel mogelijk uit de buurt van mensen te blijven waar je gewoonlijk al niet teveel geduld voor op kunt brengen. Met de resterende conversaties begin je niet, voordat je een stevige pleister op je mond hebt geplakt. Dat scheelt straks een hoop schuldgevoel.

© tekst Astro Media

Daghoroscoop Kreeft 28-09-20

Probeer vandaag de dingen te doen waar je energie van krijgt, iets wat voldoening schept. Daar heb je namelijk ook nog wat aan als je weer echt aan de slag moet. Quality-time voor jezelf dus. Jij doet erg veel moeite om het je partner naar de zin te maken. Je probeert oprecht rekening te houden met zijn of haar behoeftes. Maar hoe zit het met jouw eigen behoeftes? Houd je daar ook rekening mee? Die zijn minstens even belangrijk.

© tekst Astro Media

Daghoroscoop Leeuw 28-09-20

Je bekijkt het leven van de vrolijke kant en dan is er geen plaats voor afgunst. Dit is dan ook een dag om jouw positivisme uit te buiten. Pak een probleem op dat al weken, zo niet maanden is blijven liggen, omdat je vond dat je de toen bekende oplossing absoluut onmogelijk kon aandragen. Als je je vanavond tot een discussie laat verleiden, moet je er rekening mee houden dat jouw daden voor lange tijd consequenties kunnen hebben. Houdt het hoofd koel.

© tekst Astro Media

Daghoroscoop Maagd 28-09-20

Soms lijkt iemand perfect door de omstandigheden waarin jullie elkaar ontmoet hebben. Toch is hij of zij ook een mens en iedereen heeft eigenaardigheden. Wees bedacht op een mogelijke teleurstelling, maar geef iemand ook de kans zichzelf te zijn. Je mag best actiever zijn. Breek niet willekeurig met iemand in een ruzie uit. Voor jouw doen kun je heftig uit de hoek komen als je iets hoort wat jou niet bevalt. Dat komt omdat je het veel te persoonlijk neemt.

© tekst Astro Media

Daghoroscoop Weegschaal 28-09-20

Je bent geïnteresseerd in het leven van anderen, je bent bereid ruim de tijd te nemen om alles te horen, en uiteraard heb je altijd nog wel goede raad op zak als je dat nodig lijkt. Het wordt wat dat betreft een uitermate interessante dag. Wel kan het zijn dat je rondloopt met vreselijk leuke ideeën, waar ook iedereen vrolijk van wordt, ware het niet dat er telkens iets tussendoor komt. Morgen is dit weer voorbij. Wacht niet op bevestiging van buitenaf.

© tekst Astro Media

Daghoroscoop Schorpioen 28-09-20

Vandaag moet je misschien een vervelende keuze maken tussen iets dat je graag wilt, terwijl er iets anders gedaan moet worden, en daar heb je helemaal geen zin in. Kijk eerst maar even hoe belangrijk deze verplichting is. De kans is groot dat je zonder veel problemen kunt kiezen voor jezelf. En doe dat dan ook: laat jezelf deze ronde maar eens voorgaan. Het is niet altijd even gemakkelijk om nieuwe paden in te slaan, en soms neemt het leven de regie over.

© tekst Astro Media

Daghoroscoop Boogschutter 28-09-20

Een communicatieprobleem of computercrash kan vandaag helaas voor verwarring zorgen en invloed hebben op een financieel vraagstuk dat jij nou net probeert op te lossen. Houd vol. Een plezierige dag; er word je rust beloofd in de huiselijke sfeer, maar neem liever geen beslissingen die te maken hebben met huis en gezin, want dan kunnen emoties oplopen en zal logica ver te zoeken zijn. Er kan je een nieuwe baan worden aangeboden.

© tekst Astro Media

Daghoroscoop Steenbok 28-09-20

Waarschijnlijk had je weinig gelegenheid om weer eens met iemand te praten. Wat is er dan op tegen vanavond met een goede vriend of vriendin af te spreken en onder het genot van een glaasje wijn over alles te praten waar je de laatste tijd mee zat? Naarmate je ongeduldiger wordt, zul je anderen meer ergeren. Hoewel jouw zelfvertrouwen toeneemt, kun je toch problemen krijgen met publiek. Ook kan het moeilijk worden om te gaan met de emoties van je partner.

© tekst Astro Media

Daghoroscoop Waterman 28-09-20

Voor jou lijkt het of er elke tien minuten weer iemand langskomt om te zeuren. Deze dag staat helemaal in het teken van geldzaken. Het lijkt wel of alles wat je wilt doen staat of valt met jouw banksaldo. Wees je dus bewust van jouw inkomsten en uitgaven. Het gaat goed met jouw carrière, die zit in de lift. Je relatie zit in de lift. Alle energie die je er de laatste periode in hebt gestoken, lijkt resultaat te hebben. Jullie groeien weer naar elkaar toe.

© tekst Astro Media

Daghoroscoop Vissen 28-09-20

Jij bent vreselijk efficiënt en daarnaast vind je het bijna onplezierig als je daar telkens voor bedankt wordt. Zo lusten we er nog wel een paar. Het wordt tijd om te stoppen. Zet je goede doel van vandaag op de zwarte lijst en zoek een nieuw doel. Bijvoorbeeld iemand die echt hulp nodig heeft. En iemand die bereid is zelf mee te helpen. Wordt eens vreselijk narrig als je ziet dat iemand je op de kast zit te jagen. Van jou zijn ze zwijgzaam begrip gewend.

© tekst Astro MediaCursus tarot

cursus tarot Een e-cursus tarot van Maddy Kersten. Start met de cursus en ontvang het direct in je mail­box! Niet goed geld terug.

Lees meer...

Paranormaal ontwaken

paranormaal ontwaken Een e-cursus om je para­nomale gaven te ont­wikkelen van Maddy Kersten. Niet goed geld terug.

Lees meer...