Het is vandaag dinsdag 11 december 2018

Hieronder vind je de daghoroscopen. Klik op het gewenste sterrenbeeld en lees wat deze dag gaat brengen.

 

Daghoroscoop Ram 11-12-18

Kies prioriteiten als je veel omhanden hebt, anders pakt dat nadelig voor je uit. Laat je niet verleiden tot haastige conclusies. Het zal je vandaag moeilijk vallen om objectief te denken. Begin met een doordacht dieet of fitnessprogramma. Het is beter om op de achtergrond gewoon door te gaan met de dingen die je gewend bent te doen, dan je ineens heel anders voor te gaan doen. Goede kans dat iemand je inzet opmerkt en waardeert.

© tekst Astro Media

Daghoroscoop Stier 11-12-18

Je wilt graag overal de beste in zijn. Dat heeft zo zijn voor- en nadelen. Je kunt gezien worden als een streber, maar je haalt wel goede resultaten. Mensen zien misschien jouw talenten wel. Je hebt genoeg energie om een vliegende start te maken met nieuwe projecten en zaken. Een prima moment om goede ideeën uit te voeren. Een periode van verandering en opwinding breekt aan; wat misging zal zich ten goede keren.

© tekst Astro Media

Daghoroscoop Tweelingen 11-12-18

Rusteloosheid kan jou ertoe brengen naar andere taken op zoek te gaan dan de normale routine. Je kunt verrassende informatie ontvangen. Het aanvullen van een gebrek aan contant geld moet redelijk eenvoudig zijn en dat zal veel zorgen wegnemen. Stop alles eens in de juiste mapjes, dan heb je meteen wat meer overzicht. Als je echt door de bomen het bos niet meer ziet, kun je altijd nog iemand om hulp vragen.

© tekst Astro Media

Daghoroscoop Kreeft 11-12-18

Je bent vandaag waarschijnlijk in een wat beschouwende stemming. Ben je gewoonlijk al filosofisch van aard, dan zal dat vandaag alleen maar sterker zijn, en het zou je zelfs moeite kunnen kosten om bij de realiteit van alledag te blijven. Je bent toe aan een nieuw uiterlijk. Laat je inspireren door bladen of de televisie. Je rijke fantasie is vandaag jouw reddende engel. Hierdoor kun je geregeld de dagelijkse sleur ontvluchten. Wanneer je als single iemand treft, is dit voor lange duur. Sta open voor nieuwe kansen.

© tekst Astro Media

Daghoroscoop Leeuw 11-12-18

Of je nu een man of een vrouw bent, met mannen klikt het nu beter. Je voelt je er prettiger bij. Op je werk straal je iets sympathieks uit. Daar zijn je collega's blij mee. Singles hebben een grote kans een nieuwe liefde te ontmoeten. Je zit prima in je vel. Ben je niet zo filosofisch ingesteld, dan zou je last kunnen hebben van je neiging tot mijmeren. Geef er toch maar aan toe. Stilstaan bij dingen levert soms ook zijn vruchten af, al zijn deze niet meteen zichtbaar.

© tekst Astro Media

Daghoroscoop Maagd 11-12-18

Je bent ergens zeer enthousiast mee begonnen, maar langzamerhand raak je het spoor een beetje bijster. Je organisatie ligt er belabberd bij. Begin eerst eens met sorteren en maak een lijstje met dingen die je nog af moet maken. Trek op tijd aan de bel. De druk op je werk of school wordt te groot. Wees niet bang om hulp te vragen. Op liefdesvlak gaat het geweldig. Wat passie en hartstocht betreft valt er weinig te klagen. Het onder woorden brengen van je gevoelens kost je wel behoorlijk wat moeite.

© tekst Astro Media

Daghoroscoop Weegschaal 11-12-18

Wat shoppen betreft overdrijf je nogal. Laat daarom je pinpas thuis of vermijd winkels in het algemeen. Plan voor deze avond een lekker dinertje. Je kookkunsten zijn ouderwets fenomenaal. Je privé-leven heeft nu al je aandacht nodig. Je partner kan het nu lastig alleen af. De ander zit in het slop, maar wil of kan maar niet begrijpen wat jij bedoelt. En je doet nog wel zo hard je best. Op zo'n moment kun je misschien beter alleen maar even luisteren.

© tekst Astro Media

Daghoroscoop Schorpioen 11-12-18

Het kan goed zijn dat je vandaag heel wat water bij de wijn moet doen. In ieder geval lopen de dingen niet helemaal zoals je zou willen. Als je dan dingen probeert te forceren, roept dat vandaag veel weerstand op. Plan meer tijd voor jezelf, daar ben je hard aan toe. Van nature ben je een echt gevoelsmens. Nu heb je met die emoties juist heel veel moeite. Gelukkig kun je rekenen op liefdevolle steun uit je omgeving. Het contact met vrouwen verloopt soepel. Zij voelen je beter aan.

© tekst Astro Media

Daghoroscoop Boogschutter 11-12-18

Er zijn in je relatie momenteel behoorlijk wat ups en downs. Help deze spanningen snel de wereld uit. Plan wat extra tijd samen. Je bent op school of op je werk snel op je teentjes getrapt; je houdt er niet van om kritiek te krijgen. Zie het liever als opbouwende feedback. Probeer mee te buigen met mensen en situaties, echter zonder daarbij je eigen standpunten helemaal op te geven. Het is gewoon een kwestie van dingen tijdelijk wat meer door de vingers zien.

© tekst Astro Media

Daghoroscoop Steenbok 11-12-18

Je kunt iemand in je omgeving niet bereiken. Het kan zijn dat hij of zij de telefoon niet opneemt, of zijn of haar mail niet checkt. Vervelender is het wanneer je iemand niet kunt bereiken, ook al communiceren jullie met elkaar. Je partner heeft een serieus probleem. Lach het niet weg, maar ga er goed en gedegen mee om. Van thuisblijven word je nu stapelgek. Je rusteloosheid maakt je snel kribbig. Gelukkig weet je in no time afleiding te regelen. Een avondje uit doet wonderen.

© tekst Astro Media

Daghoroscoop Waterman 11-12-18

Het idee waar je mee rondloopt is super, maar wees niet te impulsief. De planeten beloven vandaag weinig actie. Je moet er zelf iets van maken, zeker wanneer je nog single bent. Gelukkig ben je moedig genoeg om zomaar op iemand af te stappen. En dat werkt. Hoe graag je het ook zou willen, je bent geen duizendpoot. Je kunt jezelf niet in tweeën splitsen, dus laat je dan ook niet gek maken door al je verplichtingen.

© tekst Astro Media

Daghoroscoop Vissen 11-12-18

Probeer je eens wat meer te verdiepen in andere culturen. Jij bent heel erg gehecht aan de dingen die je gewend bent, maar er is nog zoveel meer onder de zon. Je kunt het verpakken in een vakantie of een reis, maar je zou er ook eens boek over kunnen lezen. Het wordt emotioneel gezien geen gemakkelijke dag. Alles wat onverwerkt of opgekropt is, komt nu naar boven. Voor de avond barst de bom. Overweeg naar een therapeut te gaan of stort je hart uit bij een vertrouwenspersoon. Loop in ieder geval niet weg voor jezelf.

© tekst Astro MediaCursus tarot

cursus tarot Een e-cursus tarot van Maddy Kersten. Start met de cursus en ontvang het direct in je mail­box! Niet goed geld terug.

Lees meer...

Paranormaal ontwaken

paranormaal ontwaken Een e-cursus om je para­nomale gaven te ont­wikkelen van Maddy Kersten. Niet goed geld terug.

Lees meer...