Horoscopen: voorspellingen

VoorspellingenAstrologie is een heel oude methode om met behulp van planeetstanden menselijke eigenschappen te bepalen en de toekomst te voorspellen. Het werd al beoefend en bestudeerd ten tijde van het oude Babylon (het huidige Irak).

In dit overzicht vind je de horoscopen die je meer inzicht in de toekomst geven. We hebben aparte overzichten gemaakt voor liefde en relaties en voor alle andere horoscopen.


Maandhoroscoop april

MaandhoroscoopDe maandhoroscoop geeft je inzicht en biedt je begrip om je te ontwikkelen zodat je je geholpen voelt bij de dingen die je doet. De maandhoroscoop is geschreven door de bekende tarotist/astroloog Willem Kunst.

Naar de maandhoroscoop


Tarot maandhoroscoop

Tarot maandhoroscoopKies zelf de maand voor je Tarot maandhoroscoop, geschreven door Willem Kunst. Door zijn jarenlange ervaring weet hij de tarotkaarten uit te leggen op een begrijpbare en inspirerende manier.

Naar de Tarot maandhoroscoop


Jaarhoroscoop 2018

Jaarhoroscoop 2018De jaarhoroscopen 2018 zijn geschreven door Willem Kunst, erkend astroloog. Ze lichten een tipje van de sluier op op het vlak van gezondheid, liefde en vriendschap, carrière en financiën.

Naar de jaarhoroscoop 2018
Tarot Jaarhoroscoop 2018

Tarot jaarhoroscoop 2018Met de Tarot Jaarhoroscoop kom je er snel achter wat 2018 jou te bieden heeft op het gebied van carrière, financiën, liefde, familie, vriendschap en gezondheid. Deze horoscoop is geschreven door Willem Kunst, al ruim 25 jaar praktijkvoerend astroloog en tarotist.

Naar de Tarot Jaarhoroscoop 2018


Liefdeshoroscoop 2018

Liefdeshoroscoop 2018De liefdes jaarhoroscopen 2018 zijn geschreven door erkend astroloog Willem Kunst. Ze lichten een tipje van de sluier op op het vlak van relaties, vriendschappen en kansen in de liefde.

Naar de liefdeshoroscoop 2018


Chinese horoscoop 2018

Chinese jaarhoroscoop Omdat Chinezen rekenen in maanjaren begint de Chinese kalender niet zoals bij ons op 1 januari, maar ergens in de periode tussen eind januari en midden februari en dat verklaart ook waarom een chinees dierenriemteken bijvoorbeeld van 15 februari tot 2 februari van het daarop volgende jaar kan heersen.

Het jaar van de Hond loopt van 16 februari 2018 t/m 4 februari 2019

Naar de Chinese horoscoop HondParanormaal ontwaken

Paranormaal_OntwakenEen e-book om je paranomale gaven te ontwikkelen, met niet-goed-geld-terug garantie. Inclusief een gratis video cursus Lenormand kaarten, nu voor slechts €17,-

Lees meerWerken met astrologie